Over Gijsman

Home / Over Gijsman

Gijsman sportmassage en pedicure

Iedereen heeft wel eens last van pijnlijke spieren. Vermoeidheid, overbelasting, stress, spanningen en veel zittend werk zijn vandaag de dag een grote veroorzaker van allerlei nek-, schouder- en (lage) rugklachten. Een professionele sportmassage biedt hierbij een welkome oplossing.

Mocht een ontspannen massage meer bij u passen, beveel ik u diverse ontspanningsmassages en traditionele welnessrituelen van Cenzaa Body and Soul aan. Zij komen uit oude rituelen welke zijn vertaald naar hedendaagse producten en massagerituelen. Optimale verzorging van de huid welke de geest prikkelen en verkwikken en nemen u mee naar andere werelden. Mocht u geen gebruik willen maken van de massagerituelen dan kunt u natuurlijk gebruik maken van een van de andere ontspanningsmassages met de oliën van MasticSpa.

Naast de diverse massages biedt ik ook voetverzorging aan in de breedste zin van het woord. Bij mij kunt u uw voeten op professionele wijze laten behandelen. Naast de medisch pedicurebehandelingen zijn er ook basis pedicurebehandelingen. Alle behandelingen worden volgens de richtlijnen van Provoet en Procert uitgevoerd. Wilt u uw voeten verwennen of een oppepper geven? Graag behandel ik uw (pijnlijke) voeten en verwen ze met de luxe producten van alessandro of de parfumvrije lijn van HFL Laboratories!

Ik behandel, verzorg en help voetklachten voorkomen, kom gerust langs voor een advies en/of behandeling.

  • Sport- en ontspanningsmassage
  • Blessurepreventie
  • Medisch pedicure en Basis pedicure
  • Cosmetische voetbehandeling

Ruysdaellaan 5

7312 MH Apeldoorn

06-24504049

Openingstijden

Maandag 13.00 uur – 21.30
Dinsdag 9.00 uur – 21.00
Woensdag 9.00 uur – 13.00
Donderdag 9.00 uur – 17.30
Vrijdag 9.00 uur – 17.30
Zaterdag9.00 uur – 15.30
Zondag Gesloten

Volg ons!