Manicure Apeldoorn

Home / Manicure Apeldoorn

 

Manicure in Apeldoorn

Een goede manicure is een combinatie van goede hand- en nagelverzorging. Alessandro heeft een scala van producten ontwilkkeld die zij hebben onderverdeeld in HAND!SPA en NailSpa. Bent u op zoek naar een manicurebehandeling die uw handen en nagels op een natuurlijke manier verzorgen en welke thuis ook toepasbaar is, kan ik u van dienst zijn. Er zijn diverse behandelingen mogelijk. Naast de producten uit de HAND!SPA en NailSpa kunnen de nagels ook gelakt worden. Ook wanneer u op zoek bent naar gewoon “een goede handcreme” adviseer ik u graag en ik kan u verzekeren dat alessandro een passend product voor u heeft.

 

Manicure

Het alessandro expertteam heeft een prachtige handverzorgingslijn ontwikkeld, de HAND!SPA. Een evolutionaire doorontwikkeling van een hoogwaardige handverzorgingslijn, die op de individuele behoeftes en eisen van verzorgde vrouwen ingaat. De producten zijn speciaal afgestemd op de leeftijd en de conditie van de huid. Wordt vandaag opnieuw verliefd en ontdek de unieke productwereld van HAND!SPA. De perfecte wellness verzorging voor de individuele eisen van de huid. Voor mooie handen, waar men de ware leeftijd niet van kan aflezen!

De HAND!SPA lijn bestaat uit een scala van producten. Er zijn twee lijnen, Age Complex en Hydrating.

Age Complex

Het proces van huidveroudering laat zich niet tegenhouden, maar is toch in belangrijke mate te minimaliseren. Rimpeltjes laten de handen ouder lijken en zijn vaak niet in harmonie met het gehele optische voorkomen van een verzorgde vrouw. Een mooie en strakke huid ziet er daarentegen gezonder en jonger uit. De extreem vochtafgevende Age Complex handverzorgingslijn van HAND!SPA is speciaal voor de rijpe en veeleisende huid ontwikkeld. De zeer effectieve ingrediënten verzorgen de handen zichtbaar en resulteren in een glad, zijdezacht huidgevoel

Hydrating

Al vanaf het 20e levensjaar gaat de aanmaak van collageen van de lichaamscellen achteruit. De huid wordt met minder vochtigheid verzorgd en heeft steeds meer tijd nodig om te regenereren. Het is daarom des te belangrijker, om al op jonge leeftijd met speciale pre-aging-producten te beginnen, om de eerste tekenen van voortijdige huidveroudering te voorkomen. De Hydrating handverzorgingslijn van HAND!SPA verzorgt de huid optimaal en duurzaam met vochtigheid. De typische voortekenen van vochtarme huid worden gereduceerd. De handen lijken jeugdig, glad en soepel.

NailSpa

Dit is een unieke nagelverzorgingslijn die op de verschillende behoeften van diverse nageltypes is afgestemd. NAILSPA opent een volledig nieuwe wereld van de perfecte nagelzorg, omdat de combinatie van professionele vakkennis en een veelvoud aan werkzame stoffencomplexen een ongekende productwereld geschapen heeft met een onmiddellijk zichtbaar verzorgingsresultaat. De zachte texturen en fantastische geurcomposities ontvoeren in een nieuwe dimensie van de manicure en veranderen de nagelverzorging tot een zintuiglijk genot. Nailspa verbindt hierbij de traditionele kennis van de aromatherapie met de nieuwste knowhow in de cosmetica. Aangename etherische oliën en sterk werkende plantenextracten leiden tot zichtbare verzorgingsresultaten bij nagels en nagelhuid. De NailSpa bestaat uit drie verzorgingslijnen. Ook wel omschreven als de gele, blauwe en roze lijn.

De gele lijn is een Wellness verzorging voor normale nagels en als basisverzorging voor breekbare en zachte nagels. Opdat de natuurlijke nagels stevig en gezond blijven of worden, zouden zij doelmatig verzorgd en beschermd moeten worden. De NAILSPA-producten helpen hierbij en brengen uw klanten doorlopend plezier aan onberispelijk mooie vingernagels. VOOR ALLE NAGELTYPES

De blauwe lijn is een Welllness verzorging voor Dunne en zachte nagels. Deze nagels behoeven ondersteunende verzorging, opdat zij aan nieuwe kracht winnen, om beter bestand te kunnen zijn tegen allerlei belastingen. De NailSpaproducten bevatten daarom een geraffineerd uitgebalanceerde combinatie van werkzame bestanddelen, waarvan de verstevigende werking al na enkele weken zicht- en voelbaar is.

De roze lijn is een Wellness verzorging voor Breekbare en splijtende vingernagels. Hierbij ontbreekt het vaak aan natuurlijke vochtigheid. Om dit gebrek te compenseren en de nagels te verstevigen bevatten de NailSpaproducten een extra portie hydroverzorging. Gebruik deze zeer effectieve producten en breng de nagels van uw klanten binnen korte tijd weer in evenwicht: Het is makkelijker dan u denkt.

Laan van Orden 8

7312 KJ Apeldoorn

055 5417 679

Openingstijden

Maandag 13.00 uur – 21.30
Dinsdag 9.00 uur – 21.00
Woensdag 9.00 uur – 13.00
Donderdag 9.00 uur – 17.30
Vrijdag 9.00 uur – 17.30
Zaterdag9.00 uur – 15.30
Zondag Gesloten

Volg ons!